beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort escort beylikdüzü beylikdüzü escortlar beylikdüzü escortlar beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort beylikdüzü escort escort beylikdüzü
Bugun...


Ümraniye’de Uzaklaştırma Kararı Sonrası Olay: Eski Sevgili Gözaltına Alındı
Tarih: 18-10-2026 13:37:47 Güncelleme: 18-10-2026 13:48:47 + -


Ümraniye’de eski sevgilisinin ailesinin yaşadığı evin önüne gelen ve minibüse zarar verdiği iddia edilen Seçil Ö. gözaltına alındı. Olayda 38 bin lira iddiası da gündeme geldi.

facebook-paylas
Tarih: 18-10-2026 13:37

Ümraniye’de Uzaklaştırma Kararı Sonrası Olay: Eski Sevgili Gözaltına Alındı

✍️ | HABER: ÜMRANİYE GÜNDEMİ HABER MERKEZİ

İstanbul Ümraniye’de eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra yaşanan olaylar zinciri, minibüsün camlarının ve aynalarının kırılmasıyla devam etti. İddiaya göre, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Seçil Ö. (36), eski sevgilisi Can Y.’nin (39) ailesinin yaşadığı evin önüne gelerek tehdit ve hakaretlerde bulundu, ardından park hâlindeki minibüse zarar verdi. Araçtaki multimedya ekranı ile 38 bin liranın da alındığı öne sürüldü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Seçil Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

OLAY ÜMRANİYE ESENKENT MAHALLESİ’NDE YAŞANDI

Olay, dün saat 06.00 sıralarında Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, nakliyecilik yapan Can Y., yaklaşık üç ay önce bir arkadaşının aracılığıyla Seçil Ö. ile tanıştı. Bir süre sonra sevgili olan ikili, Üsküdar Salacak Mahallesi’nde aynı evde yaşamaya başladı.

İddiaya göre, zamanla aralarında sorunlar yaşandı. Seçil Ö.’nün evdeki eşyalara zarar verdiği, Can Y.’nin telefonunu, kimliğini ve saatini aldığı öne sürüldü. Bunun üzerine Can Y. ilişkisini bitirdi. Ancak Seçil Ö.’nün eski sevgilisini rahatsız etmeyi sürdürdüğü ve aracına birkaç kez zarar verdiği iddia edildi.

Ümraniye’de ayrılığı kabullenemedi; eski sevgilisinin minibüsünün camlarını ve aynalarını kırdı

KENDİSİNİ AVUKAT OLARAK TANITTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Seçil Ö.’nün kendisini Can Y.’ye ve çevresindekilere avukat ve Can Y.’nin eşi olarak tanıttığı iddia edildi. Ayrıca hamile olduğunu söyleyerek esnaftan alışveriş yaptığı, bu alışverişlere ilişkin ödenmeyen ücretlerin ise Can Y.’den istendiği öne sürüldü.

UZAKLAŞTIRMA KARARINDAN ALTI GÜN SONRA EVE GELDİĞİ İDDİASI

Can Y., ilişkisinin sona ermesinin ardından ailesinin yaşadığı Ümraniye Esenkent Mahallesi’ndeki eve taşındı. Eski sevgilisinden şikâyetçi olan Can Y.’nin, Seçil Ö. hakkında iki aylık uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

İddiaya göre, uzaklaştırma kararından altı gün sonra, 11 Ekim’de Seçil Ö. ailenin yaşadığı evin kapısına geldi. Kapı önündeki çöp poşetini boşalttığı, ayakkabılıkta bulunan yaklaşık 15 çift kadın ayakkabısını poşete koyarak götürdüğü ileri sürüldü.

Ümraniye’de ayrılığı kabullenemedi; eski sevgilisinin minibüsünün camlarını ve aynalarını kırdı

ESKİ SEVGİLİSİNİ ÇAĞIRIP TEHDİT ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Seçil Ö.’nün dün sabah saatlerinde yeniden ailenin yaşadığı sitenin önüne geldiği belirtildi. Bağırarak eski sevgilisini çağırması üzerine Can Y.’nin kardeşi Ragıp Y. (30) dışarı çıktı. Can Y. ise evden çıkmadı.

İddiaya göre, Seçil Ö. kendisini sakinleştirerek uzaklaştırmaya çalışan Ragıp Y.’ye küfür ve hakaret etti; “Seni yaşatmayacağım, seni öldüreceğim” diyerek tehditte bulundu. Seçil Ö.’nün sokaktan uzaklaşmasının ardından Ragıp Y. eve döndü.

MİNİBÜSÜN CAMLARI VE AYNALARI KIRILDI

Yaklaşık yarım saat sonra park hâlindeki minibüsün bulunduğu yerden vurma ve cam kırılma sesleri geldi. Site güvenliğinin telefonla haber vermesi üzerine Ragıp Y. aracın yanına gitti.

Ragıp Y.’nin üzerine kayıtlı, ağabeyi Can Y.’nin kullandığı 06 EAG 315 plakalı minibüsün ön ve yan camlarının yanı sıra iki dikiz aynasının da kırıldığı, kaportasında ezilmeler oluştuğu belirlendi. Aracın ön plakasının da yerinde olmadığı tespit edildi.

Araçtaki multimedya ekranının alındığı ve minibüste yaklaşık 350 bin liralık maddi hasar oluştuğu iddia edildi. Ragıp Y., tehdit, araca zarar verilmesi ve eşyaların alınması nedeniyle polise giderek şikâyetçi oldu. Seçil Ö.’nün minibüse zarar verdiği anların güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi.

Ümraniye’de ayrılığı kabullenemedi; eski sevgilisinin minibüsünün camlarını ve aynalarını kırdı

UZAKLAŞTIRMA KARARININ İHLAL EDİLDİĞİ GEREKÇESİYLE ŞİKÂYETÇİ OLDU

Can Y. de aynı gün Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne başvurdu. Seçil Ö.’den, evinin bulunduğu adrese gelerek uzaklaştırma kararını ihlal ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu.

Öte yandan, Seçil Ö.’nün yaralama ve gasp iddiaları üzerine Can Y.’nin de aynı gün şüpheli sıfatıyla ifadesinin alındığı öğrenildi. Can Y., ifadesinde bir gün önce Seçil Ö.’yü darbettiği, çantasındaki değerli eşyaları aldığı ve motosikletle ayağının üzerinden geçtiği yönündeki suçlamaları reddetti.

MİNİBÜSTEKİ 38 BİN LİRANIN EKSİK OLDUĞU FARK EDİLDİ

Olay günü saat 21.00 sıralarında, minibüsün sürücü tarafında eczane poşetinin içerisinde bulunan 38 bin liranın yerinde olmadığı fark edildi.

Bunun üzerine Can Y., Esenkent Şehit Mücahit Ünlü Polis Merkezi Amirliği’ne giderek paranın Seçil Ö. tarafından alındığı iddiasıyla şikâyetçi oldu.

SEÇİL Ö. GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan olayların ardından Seçil Ö., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Seçil Ö.’nün “açıktan hırsızlık”, “mala zarar verme”, “tehdit ve hakaret”, “otodan hırsızlık” ve “uzaklaştırma kararını ihlal” suçlamalarıyla adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili tarafların karşılıklı iddiaları ve soruşturma süreci devam ediyor.




Bu haber 457 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI